Frezen van uw strook of plaat

Freesmachine

Onze machines

We maken gebruik van een tweetal freesmachines die gespecialiseerd zijn in de bewerking van de zijkanten van de platen/stroken.

Celaschi Alleskunner

Deze alleskunner geeft ons de mogelijkheid om ruime hoeveelheden platen te voorzien van tand (tong) en groef. Wij richten ons binnen deze alleskunner op hele en halve platen met een maximum van 20mm.

Achter de Celaschi alleskunner is een Barbaric stapellaar gevestigd. Deze stapellaar stelt ons in staat een snelle oplossing te bieden voor grote hoeveelheden plaatmateriaal.

Steton Freesmachine

Deze machine is perfect geschikt voor het frezen van stroken en platen. Door de flexibiliteit van deze machine zijn er meer mogelijkheden om alle kanten van de strook of plaat te bewerken.

 

Tand en Groef

Al jaren lang behoort het aanbrengen van Tand en groef (ook wel bekend als Tong en groef of Mes en groef) tot onze dagelijkse werkzaamheden. Door de grote omloopsnelheid van de machine, de stapellaar en ons personeel kunnen wij tot wel 4 vrachten per week frezen. Hierdoor zijn wij een snelle en voordelige partner voor het aanbrengen van Tand en groef op onze, of uw eigen platen. De Tand en groef zorgt voor een mooie en vloeiende aaneensluiting van de platen.

Wij hebben mogelijkheden voor zowel de lange als de kopse zijde van de platen. Dit kunnen we voor uw CE2+ platen van 2440×1220, en halve platen van 2440×610. Komt de maat niet overheen met uw wensen, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Frezen

Met frezen wordt er gebruik gemaakt van roterende bewegingen om hout te verwijderen op bepaalde plekken. Hiermee kunnen we verschillende vormen toebrengen aan de platen. Denk bijvoorbeeld aan een afgeronde kant op een lat of tand (tong) en groef aan je plaat. Lees hieronder onze mogelijkheden.

 

 

Onze grenzen

Platen kunnen we frezen met een maximale dikte van 20mm, stroken hebben hierin meer mogelijkheden. Wij denken graag met u mee voor een oplossing.

 

 

Onze mogelijkheden

Freesmogelijkehden

Zagerij Straathof
Rietveldenweg 2
5222 AR 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 - 623 04 98

Email: info@zagerijstraathof.nl

Volg ons ook op LinkedIn