Frezen van uw strook of plaat

Freesmachine

Onze machines

We maken gebruik van een tweetal freesmachines die gespecialiseerd zijn in de bewerking van de zijkanten van de platen/stroken.

Celaschi Alleskunner

Deze alleskunner geeft ons de mogelijkheid om ruime hoeveelheden platen te voorzien van tand (tong) en groef. Wij richten ons binnen deze alleskunner op hele en halve platen met een maximum van 20mm.

Achter de Celaschi alleskunner is een Barbaric stapellaar gevestigd. Deze stapellaar stelt ons in staat een snelle oplossing te bieden voor grote hoeveelheden plaatmateriaal.

Steton Freesmachine

Deze machine is perfect geschikt voor het frezen van stroken en platen. Door de flexibiliteit van deze machine zijn er meer mogelijkheden om alle kanten van de strook of plaat te bewerken.

 

Frezen

Met frezen wordt er gebruik gemaakt van roterende bewegingen om hout te verwijderen op bepaalde plekken. Hiermee kunnen we verschillende vormen toebrengen aan de platen. Denk bijvoorbeeld aan een afgeronde kant op een lat of tand (tong) en groef aan je plaat. Lees hieronder onze mogelijkheden.

 

 

Onze grenzen

Platen kunnen we frezen met een maximale dikte van 20mm, stroken hebben hierin meer mogelijkheden. Wij denken graag met u mee voor een oplossing.

 

 

Onze mogelijkheden

Freesmogelijkehden

Zagerij Straathof
Rietveldenweg 2
5222 AR 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 - 623 04 98

Email: info@zagerijstraathof.nl

Volg ons ook op LinkedIn