Zagen van plaatmateriaal

Materiaal

Een kleine greep uit het materiaal wat we zagen:

MDF Multiplex
Spaanplaat Underlayment
Fins Vuren Hardboard/masonite
Cempanel Promatec/fermacel
Kunsstof (trespa) Rockpanel
Bamboe Karton

 

Staat uw voorkeur hier niet tussen, neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Materiaal kan door u zelf aangeleverd worden of we pakken het uit onze voorraad

Opdelen

Wij zijn gespecialiseerd in het zagen van plaatmateriaal. Door onze drie geavanceerde opdeelzagen zijn wij in staat om grote volumes plaatmateriaal te verwerken en op te delen. Of juist onze platen op een zo efficiënt mogelijke manier op te delen in variërende maten. 

 

Onze grenzen

Wij kunnen helaas geen platen zagen die groter zijn dan 4015mm in de lengte en/of breedte. Wij denken graag met u mee voor een oplossing.

 

Onze Machines

Wij werken met een drietal opdeelzagen van de Holz-Her Zentrex serie. Deze zijn gespecialiseerd in het verwerken van grote volumes plaatmateriaal. Maar tegelijkertijd helpt de software op de machines ons om uw plaatmateriaal zo zuinig en/of efficiënt mogelijk te verwerken. Ook beschikken wij ook over een klassieke Formaatzaag en Afkortzaag, voor het kleinere werk.

Naast onze zaagmachines werken wij ook met een aantal freesmachines. Kijk voor alles mogelijkheden van deze machines op onze freespagina

 

Zagerij Straathof
Rietveldenweg 2
5222 AR 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 - 623 04 98

Email: info@zagerijstraathof.nl

Volg ons ook op LinkedIn